25 Şub

BAŞKENT’TE ERBAALILAR KAHVALTIDA BULUŞTU.

 

Ankara/Tokat Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri ve Ankarada Üniversite Okuyan Erbaalı Öğrencilerle Birlik Beraberlik Kahvaltısında Bir Araya Geldiler.

16 Şubat 2020 Pazar Günü G.M.K Bulvarı 14/20 Tokat Vakfında düzenlenen.

Erbaalılar birlik ve beraberlik kahvaltısına Tokat Vakıf Genel Başkanı Hacı Mustafa İpek, eski Dernek Başkanları Fahrettin Alıcı, Mustafa Baş,DÜNYADER Başkanı Dr. Osman Baş, Emekli Eğitimci Uğur Şahin,Üniversite okuyan öğrenciler, üyeler ve Ankara’da yaşayan Erbaalıların yoğun katılımıyla bir araya geldiler.

Erbaa Kültür ve Dayanışma Denek Başkanı Kadir Koca Kahvaltıya katılım sağlayan üye ve misafirlere teşekkür etti.
Dernek Başkanı Kadir Koca konuşmasında şunları ifade etti. Dernek olarak Başkette yaşayan hemşerilerimiz arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmaya katkı sağladıklarını belirterek.
BAŞKAN KOCA İNSANA YATIRIMI ÇOK ÖNEMSEDİKLERİNİ BELİRTTİ
Dernek olarak insan odaklı yatırımları çok benimsiyoruz. Ülkemizin geleceği öğrenciler için sosyal sorumluk proje kapsamında 53 öğrenciye burs imkanı sağlandığını ve bunla kalmayıp Ankara’da Üniversite okuyan Erbaalı öğrenciler ve hemşerilerimizle bir sofrada olmak için bu gün burada olunduğunu belirtti.
Erbaa Cemiyetinin hünerli hanımların hazırladıkları bir birinden lezzetli ve damak zevkleriyle kahvaltı sofrasında. Birlik, beraberlik ve dayanışanın üzerine sohbetler yapıldı.
Resimler ve haber: Faik Kafalı

Son Gönderiler

Yorum Gönder