06 Eyl

ANKARA ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ NİN 2019-2020 EĞİTİM YILI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

ANKARA ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ NİN

2019-2020 EĞİTİM YILI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Burs müracaatları 09.09.2019 tarihinde başlayıp, 04.10.2019 tarihi saat 17:00 de sona erecektir. Müracaat evrakları belirtilen tarihten itibaren www.erbaadernek.org.tr adresinden temin edilelerek bilgisayar ortamında (önerilir) veya elle doldurularak PDF formatında taranıp erbaadernekankara@gmail.com  e-mail adresine elektronik ortamda gönderilmesi gerekmektedir.

Gönderdiğiniz evraklar daha sonra burs komisyonu tarafından dernek merkezine çağrıldığınızda imzalatılacaktır.

ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

 YÖNETİM KURULU

 

 

ANKARA ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ NİN

BURS HAVUZUNA BENDE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUM

Değerli hemşerilerimiz… 
Ankara Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Erbaalı olup Ankara’da üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sizlerin aracılığı ile temin edilen kaynak ile 2012 yılından buyana 8 yıldır burs vermekteyiz. 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam edilecektir. 

Amacımız:Ankara’da üniversite de okuyan bütün Erbaalı öğrencilerimizin iyi eğitimli kendilerine özgüvenli zeki ,çalışkan bireyler olarak ülkemizin geleceğinde söz sahibi kişiler olarak görmek istiyoruz. Bu nedenle  dernek merkezinde Kahvaltı ve çeşitli etkinlikler kurslar düzenleyerek birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını birbirlerine destek olmalarını, çocuklarımızın Ankara’da yalnız olmadıklarını aile özlemlerini bir nebze olsun giderebilmektir. Bunun yanı sıra maddi durumu iyi olmayan ve başarılı öğrencilere azda olsa maddi destek amacıyla sizlerin desteğiyle BURS  vermeye çalışıyoruz.

Burs havuzumuza bugüne kadar yapmış olduğunuz katkılardan dolayı hepinize minnettarız. Burs katkılarınız yalnızca burs olarak dağıtılmaktadır. Kesinlikle derneğin diğer harcamalarında kullanılmamaktadır. Biliniz ki, katkının azı çoğu olmaz. Hepsi birbirinden değerli gelecek mücadelesi veren öğrencilerimize vereceğiniz desteğin önemini bizler kadar sizlerin ’de bildiğinden eminiz. Bu nedenle yapacağınız katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Dernek hesap bilgileri:

İş bankası Yenişehir şubesi ANKARA

İbanNo:TR25 0006 4000 0014 2185 1463 48

ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

 

 

Burs işlemleri için gerekli evraklar ve detaylı bilgiye Burs İşlemleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Son Gönderiler

Yorum Gönder