ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

BURS BAŞVURU ŞARTLARI

PROGRAM TANIMI VE KAZANIMLAR

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği; Erbaa’lı olup Ankara’da 4 yıllık üniversite ve yüksek lisans okuyan  başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere burs vermektedir. Amacımız burs yardımlarının yanı sıra gençlerimizi dernek çatısı altında buluşturarak birbirleriyle tanışmalarını sağlamak, Dernek faaliyetlerine katılarak bir nebzede olsa aile özlemlerini gidermek, Derneğimizin diğer kurum ve kuruluşlarla yaptığı ve yapacağı Protokollerden ( indirim, kampanya gibi) faydalanmak,  Ayrıca Dernek gençlik kolları faaliyetlerine katılarak sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak ve Ankara’ da yalnız olmadıklarını hissettirmektir.

BURS BAŞVURU SÜRECİ

Burs Başvuru Şekli

Bursiyer adayları “Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Burs Başvuru Formu’nu indirip doldurduktan sonra durumlarına uygun olan belgelerle birlikte imzalı şekilde erbaadernekankara@gmail.com adresine mail atarak bize ulaştırmaları gerekmektedir.

Bursiyerlerin Belirlenmesi

Başvuruları Derneğe ulaşan adaylar için Ekim ayında mülakatlar yapılacaktır. Burs Komisyonu tarafından mülakatlara çağrılması uygun görülen adaylar yer ve zaman konusunda bilgilendirileceklerdir.

Burs Komisyonunun belirlediği adaylar Dernek Yönetim Kurulu onayı ile kesinleşir.

Bursiyerlerin Öğrenim Seviyesi

Burs Başvuru Tarihleri

07.09.2020 – 02.10.2020 Tarihleri Arasında Başvuruda Bulunulabilinir.

Bursların Ödenmesi Şekli

İş Bankası ANKARA Yenişehir Şubesinde Öğrenci adına açılmış banka hesabına yatırılarak ödeme yapılacaktır.

Bursların Ödenmesi Süresi

Bursiyerler bir öğretim yılı için belirlenir, her sene mevcut bursiyerler başvurularını yenilemeleri gerekir ve yeni adaylar da başvuru yapar. Burslar 9 ay verilecektir.

Bursun Kesilme Durumları

Yanlış beyanda bulunanlar,
Disiplin cezası alanlar,
Herhangi bir suça karıştığı tespit edilenler