15 Nis

Hayırlı olsun ziyareti..

ERBAA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ERTUĞRUL KARAGÖL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart yerel seçimlerinde Erbaa Belediye Başkanı seçilen ve Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu eski üyemiz Sayın Ertuğrul KARAGÖL’e 15.04.2019 pazartesi günü Ankara Erbaa Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Başkan Ertuğrul KARAGÖL önümüzdeki beş yıllık dönemde Erbaa’mıza yapacağı projeler hakkında bilgi verdi, ayrıca Erbaa Belediyesi ile Derneğimiz arasında işbirliği yaparak Ankara’daki Erbaalılar ile ilgili sosyal ve kültürel proje konuları görüşüldü. Günün anısına Dernek Başkanımız Kadir KOCA Belediye Başkanımız Ertuğrul KARAGÖL’e hediye takdiminde bulundu. Belediye Başkanımız Ertuğrul KARAGÖL’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Son Gönderiler

Yorum Gönder