29 Mar

Derneğimizin Kahvaltı Organizasyonu

Erbaa Kültür Ve Dayanışma Derneğinin; 03.03.2019 Pazar Günü Düzenlemiş Olduğu Ankaradaki Erbaalılar İle Ankarada Üniversite Okuyan Öğrencilerimizi Bir Araya Getirip Öğrencilerimizle Birlikte Aile Ortamı Sıcaklığında Kahvaltı Yapmak Amacıyla Düzenlemiş Olduğumuz Programa;

Ap Ve Dyp Tokat Milletvekili Ve Eski Bakanlarımızdan Sayın Ali Şevki Erek Beye,mhp Tokat Milletvekilimiz Ve Eski Bakanlarımızdan Sayın Opr.dr.reşat Doğru Beye, Mhp Erbaa Belediye Başkan Adayı Sayın Mimar Ertuğrul Karagöl Beye, Saadet Partisi Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Hemşerimiz Sayın Halil Adıgüzel Beye, Tokat Vakfı Başkanı Sayın Mustafa İpek Beye, Dünya Yazarlar Ve Aydınlar Derneği Başkanı Sayın Osman Baş Hocamıza, Emekli Albay Sayın Av. Nuri Yıldırım Beye, Salkımören Köyü Dernek Başkanımız Sayın Hasan Yıldırım Beye Erbaamızın Güzel Sesli Sanatçısı Necmettin Koca Beye, Kıymetli Erbaalı Hemşerilerimize,ves Evgili Öğrencilerimize Kahvaltı Programımıza Katılma Nezaketi Gösterdikleri İçin Teşekkür Ederiz.

Kahvaltımıza Programlarının Yoğunluğu Nedeniyle Katılamayıp Mesaj Gönderen Akparti Tokat Milletvekili Ve Grup Başkan Vekili Özlem Zengin Vekilimize Ve Ak Parti Tokat Millet Vekili Mustafa Arslan Vekilimizede Ayrıca Teşekkür Ederiz.

ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Son Gönderiler